SárgaFogó BarkácsboltBarkácsbolt főoldal Barkácsbolt - Gépkölcsönző Barkácsbolt nyitva tartás


Egy mezőbe csak egy szót írjon!
A Póth és Fiai Kft-t családi vállalkozásként alapítottuk 1991-ben, és kezdetben elsősorban építőipari kivitelezéssel foglalkozott.
Napjainkban két telephelyen várjuk vásárlóinkat, Szigetszentmiklóson felső-kategóriás klinker burkolatok forgalmazása és kivitelezése a fő tevékenység (www.poth.hu), Vácott pedig egy barkácsáruházat üzemeltetünk.

A Sárga Fogó Barkácsboltot 1997-ben nyitottuk meg Vácon, mely mára a térség legnagyobb ilyen jellegű üzletévé nőtte ki magát. (600 m2-es üzlethelyiséggel).
Vevőkörünk túlnyomóan a régió építőipari kis- és középvállalkozásaiból, illetve nagy ipari cégekből áll, de nagyon sok kedves, lelkes barkácsoló is felkeres bennünket.

Mára már nem csak az ország teljes területén, hanem a környékbeli országokban is vannak olyan, elsősorban nagy bútoripari gyártó partnereink, akik számára speciális eszközöket importálunk, szállítunk.
Egyre kiterjedtebb beszállítói körünk van az országhatáron túlról is, például az Egyesült Állomokból, Nagy-Britanniából, Németországból, Franciaországból...

Üzletpolitikánk fontos eleme, hogy a lakossági, a kis- és középvállalkozások, valamint a nagy partnereink igényeit is igyekszünk maximálisan kiszolgálni.
Vásárlóink bizalmát rugalmassággal, gyorsasággal, kiváló minőségű termékekkel és versenyképes árainkkal tudjuk megőrizni.

Bartosné Tóth Brigitta

Néhány éve Brigusként "becéznek", de hallgatok a Szilvi-re is. :)

Az én feladatom a cégben, hogy kicsit mindenki keze alá dolgozzak. Ehhez szeretek mindenről tudni, úgyhogy fülelnem kell. Na meg én vagyok mindenki "Anyukája". :)

Kedvenc árukörök: Szeretem a festéket és a csavarokat, meg úgy általában az összes árut, ami Nálunk van az üzletben? Ezért dolgozom itt!
Szeretem az olyan vásárlót, aki MOSOLYOG, és engem, az eladót is embernek néz! Én is próbálok más üzletben így viselkedni, szerintem nagyon sokat számít.
Az olyan feladat motivál, ami problémamegoldást igényel és összeszedettséget. Szeretek gondoskodni és odafigyelni a részletekre és apróságokra.
Barkácsboltunkról ezt gondolom: Egy nagy Család vagyunk sok-sok éve, jóban-rosszban együtt. Jól érezzük Magunkat, és azt szeretnénk, hogy a Vásárlóink is így érezzenek, és újra meg újra visszatérjenek.

Nincs különösebb hobbim, tehát bármikor "zavarható" vagyok.
Szeretek kicsit lazítani egy jó filmnézés közben. Ha tehetem, moziban popcorn-nal és egy nagy adag Cappy naranccsal.

Ami kimaradt, de fontos: Szeretem a csokit...

Jónás Eszter
(Eszti)

Az Én feladatom a cégben, hogy a beérkezett árut bevételezzem, a hozzánk betérő vásárlókat kiszolgáljam. A Tőlünk vásárló cégek csomagjait, szállítóit és számláit előkészítsem. A beérkezett e-mailekre és telefonos megkeresésekre válaszoljak.
7 Engem kérdezz, ha bármilyen segítségre van szükséged, ha a választ nem is tudom, azt igen, hogy kitől kell megkérdeznem. A boltban található árucikkek egy részével már megismerkedtem, de minden nap tanulok még új dolgokat.
Az olyan feladat motivál, ami kitartást, kreativitást, jó problémamegoldó képességet igényel, a monotonitást azonban nehezen viselem.
Barkácsboltunkról ezt gondolom: olyan üzlettel, mint a "SárgaFogó Barkácsbolt" még nem találkoztam, itt minden van, vagy ha nincs akkor kollégáimmal beszerezzük. Nehéz olyan kérdéssel fordulni hozzánk, amire nem találunk megoldást.

Tóth Miklós
✝ Szívünkben őrizzük emlékét...

Az én feladatom a cégben a vevők kiszolgálása, árufeltöltés, a bolt képének kialakításához való aktív hozzáállás. "Futárszolgálat".
Míg más a Cég Esze, addig én a Cég Keze, Lába szeretnék lenni.

Én sem vagyok "Superman", de szeretnék minden területen maximumot nyújtani. Van, hogy "iparosnak" tudok tanácsot adni, van, hogy "laikus aláz a porba". Ez engem nem zavar: minden új infóval több leszek.
Nem szeretem, ha zavarnak, amikor vevővel foglalkozom, mert olyankor csak az az ember létezik, és sérül a kiszolgálás minősége annak az egy vevőnek a kárára. Szeretem az olyan vásárlót, aki igényli a segítségemet, de tudja, mit akar. Megértem mind a két szélsőséget, ugyanis 25 évvel ezelőtt a barkácsolásban én is dilettáns voltam. Az iparosoknak pedig drága az idejük, és időnként hamarabb szabadulnak, ha kiszolgálják magukat. Az olyan feladat motivál, amellyel örömöt szerzek másoknak, hasznosnak érzem magam a "közös ügy" előrevitelében. Az motivál, ha produktívnak érzem magam, adni jó és eladni is. Az eladás szóban benne van az adni ige is. Számomra a Barkácsbolt nem a négy falat és a tetőt jelenti, hanem egy hallatlanul jó csapatot. Nem kímélik magukat sem fejben, sem "lábban". Empatikusak és egyenesek. (Ezt a vásárlók ponthoz is írhattam volna.) Nem csak az a fontos számunkra, hogy eladjunk, hanem az is legalább ennyire fontos, hogy: Hogyan. A vevő ne csak megkapja az árut, hanem örömmel távozzon, és aztán térjen vissza hozzánk.

Jánoska Máté

Becenév: Máté, Mate
Feladatom,hogy válaszoljak a vevők kérdéseire, vagy segítsek a kérdést feltenni. :) Illetve, ami üres feltölteni, ami kint van, elpakolni. Tenni, venni, rendezkedni...
Engem kérdezz, ha megoldás kell valamire, vagy nem találsz valamit...aztán lehet, hogy ketten tovább keressük. :)
Szeretem az olyan vásárlót, aki tudja, mit szeretne, vagy elmondja a terveit! Aztán megpróbálok segíteni a megoldásban. Továbbá szeretem a türelmes vásárlókat, és szeretem, ha látják, hogy humanoid vagyok, és nem tudok osztódni... :) És az elégedett vevő a legjobb vevő!
Az olyan feladat motivál, ami kicsit fával, fémmel, üveggel stb. kapcsolatos! Vagy ha fúrni kell vagy csavarozni, ragasztani stb.
A boltról ezt gondolom: Szeretek itt dolgozni, vidám emberekkel!!!
Nem szeretem, ha zavarak, amikor kutyasuliban vagyok Cukival (ő egy kutya). Vagy, ha horgászom vagy alszom vagy mindkettőt egyszerre.
Ami kimaradt, de fontos tudni rólam: Szeretem a vidám, jókedvű embereket! Szeretek viccelődni és másokat felvidítani! Magamról még annyit: "Normálisnak lenni" unalmas! És én nem szeretek unalmas lenni!!! :)

Jónás Anna

A környezetemben leginkább Annának szólítanak, de a barkácsboltban a „Hugi”-ra is hallgatok. Egyébként az Anna bármelyik variációja megfelel, ha dúl benned a kreativitás és cifráznád, hajrá!
A boltban leginkább a pult mögött találsz meg. Gyors és jól terhelhető pénztáros vagyok, nálam hamar végzel.
Mivel itt a Fogóban diákmunkaként árufeltöltőként kezdtem, jól ismerem a termékeink elhelyezkedését. Bátran kérdezz, és elnavigállak, vagy elkísérlek szívesen. Szakmaiságom itt-ott még hiányos, de fordulj hozzám bizalommal, ha valamire esetleg nem tudom a választ, azt biztosan tudom, kitől kell megkérdezni!
Törekszem arra, hogy mindig jókedvű és mosolygós legyek. Szeretem, ha a vásárlókkal válthatok pár szót, ha meghallgathatom, miért kell új szúnyogháló, és röviden elmeséli, miért szükséges újra lakkozni a kerítést.
Szeretem a kreatív feladatokat, ha különböző kiírásokkal örvendeztethetem meg a hozzánk betérőket. Imádom, a csapatot ahol dolgozhatok. Ide sose nyűg bejönni! Jó hangulat, vágott fa illat, nevetések, bocik, barik, bábuöltöztetések és rengeteg mókafaktor színesíti a napunkat!
Ha nem a boltban vagyok, táncolok, tervezek, varrok, suliba járok, a barátaimmal vagyok, motorozom vagy fotózásokon veszek részt.
Fontosnak tartom még elmondani, hogy szeretek nevetni, és egy-egy jó szó, kedves vásárló remekül fel tudja dobni a napomat! :)

Póth Virág

Sok éve Péterrel kettőnk lelkesedéséből és az ő víziójából született a Barkácsbolt. Ma is ő álmodja a jövőjét, de aktív "álmodóként" voltak és vannak jelen régi és jelenlegi munkatársaink is, akik aztán a napi szinten történő megvalósításban is oroszlánrészt kapnak/vállalnak.
Sok változáson, fejlődésen ment át a bolt az évek folyamán, de pont ebben a változásra való képességben és a csapat erejében látom biztosítva a jövőjét.

Ma már nem dolgozom napi szinten a cégben, de továbbra is részt veszek a számlák rendezésében, az elszámolások elkészítésében, és a nagyobb horderejű döntések meghozatalához is hozzájárulok. A szívem meg még mindig ide is köt.
Az árufajtákban már nem nagyon vagyok otthon, csak nagyvonalakban, számlát is én írnék várhatóan a leglassabban. De ha kérdésed van, én általában most is tudom, ki tud segíteni, ha én nem. És ez a céget érintő minden kérdésre igaz.
Amikor a boltban vagyok, még ma is a vásárlókhoz lépek néha segíteni. Régen szerettem pultozni is. Ma már sajnos nagyon kevés a kapcsolatom a bolti vevőkkel.
Teljesen rapszodikusan dolgozom. De nem szeretem, ha telefonon reggel 7 előtt vagy este 8 után hívnak. Akkor már a gyerekeké és a pihenésé vagyok vagy az elmélyült munkáé. A drótposta leveleim általában naponta megnézem, és válaszolok is, ez egy biztos pont lehet.
A családom, a földjeink, a teheneink, a termékeink különösen fontosak az életemben. Szabadidőmben általában ezeken dolgozom.

Mostanában nem vágyom új feladatokra, mert már négy gyerekem van, és nap mint nap szembesülök vele, hogy a meglévőkből is le kell adnom a magam és a család érdekében.
Hangulatember vagyok. Megmondom a véleményem a dolgokról, általában kérdés nélkül is. Gyakran és teljes szívből, örömmel vállalom fel a "reménytelen ügyek"-ért való harcot, és a sikertelenségek sem veszik el a kedvem a következő ilyen feladattól.Póth Péter

Az én nevem Póth Péter, a cég egyik alapítója vagyok, miattam került az elnevezésbe (Póth és Fiai Kft.) egy 'i', a kis 'i' betű. A barkácsbolt és a kollégáim az életem és tevékenységem igen jelentős részét jelenti. Mindannyian sokat dolgozunk, és próbálunk tenni azért, hogy ez a közös vállalkozásunk a magunk, családjaink, partnereink és a lehető legtágabb környezetünk számára is értéket teremtsen.
Munkatársaim véleményére építve szoktam megkötni a partnereinkkel hosszú távra tervezett, kölcsönösen előnyös megállapodásainkat. Célom, hogy a maikiszámíthatatlan világban biztos pontot jelentsünk minden hozzánk közel álló embernek, vállalkozásnak és szervezetnek.
Lehetőségeink keretein belül a lehető legnagyobb erővel törekszem arra, hogy a vállalkozásunk fejlődjön, és jelen körülmények között is - előre mutató módon- működjön.
De mindez nem jöhetett volna létre munkatársaim és családom segítő támogatása nélkül.Életszemléletem egyik alapvető motívuma az, hogy "aki másokat nem tesz gazdaggá, az maga sem válhat azzá".
Érdemes még tudni rólam, hogy van négy szép gyermekem (3 fiam és egy leánykám), egy feleségem, akit nagyon szeretek (és aki a leggyorsabban tud kihozni a sodromból - Virág) és egy biogazdaságunk (www.csenderes.hu). Terveim között szerepel, hogy boltunk (amely jelenleg egy meglehetősen lerobbant ipari épületegyüttesben működik), ahol időnk jelentős részét töltjük, megőrizze otthonos és bensőséges hangulatát, de közben folyamatosan korszerűsítsük, hogy az egyre bővülő kínálatunk és készletünk méltó teret nyerjen.
Külön köszönetet mondok minden kedves egykori és jelenlegi barátunknak, partnerünknek,vásárlónknak és mindenki másnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy álmainkat valóra válthattuk.


UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE
2011 © SárgaFogó Barkácsbolt