Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

4990

Akasztó szett Palram polikarbonát üvegházakhoz | PALRAM 700650

PALRAM 700650
Raktáron: 1db
A szett 10 darab praktikus akasztót tartalmaz, amelyek felhasználhatók a díszvirágtartók és a kúszónövények rögzítéséhez, illetve az árnyékolók elhelyezéséhez. A felszerelésük nagyon egyszerű: helyezze az akasztót a Palram üvegház belső keretén lévő mélyedésekbe, és fordítsa el, ezzel készen is van. Az elhelyezéshez kiválaszthatja az Önnek legjobban megfelelő helyet.

Arrow iconTeljes leírás

4 990,00 Ft Nettó ár: 3 929,13 Ft + áfa
db
Leírás A szett 10 darab praktikus akasztót tartalmaz, amelyek felhasználhatók a díszvirágtartók és a kúszónövények rögzítéséhez, illetve az árnyékolók elhelyezéséhez. A felszerelésük nagyon egyszerű: helyezze az akasztót a Palram üvegház belső keretén lévő mélyedésekbe, és fordítsa el, ezzel készen is van. Az elhelyezéshez kiválaszthatja az Önnek legjobban megfelelő helyet.

PALRAM polikarbonát üvegház, kocsibeálló, melegágy, kerti tároló, medencemelegítő, télikert, pergola, kerti pavilon

Miért ajánljuk?

A PALRAM polikarbonát rendszerek közös tulajdonsága a könnyű szállítás, ami a jó csomagolásnak köszönhető. Könnyen szerelhetőek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy két ember egy nap alatt bármely rendszert fel tudja építeni. Ehhez egy valóban lépésről-lépésre haladó használati útmutató van a segítségünkre.
Minden PALRAM termék megrendelése előtt igyekszünk egy személyes vagy legalább email-en történő beszélgetésre, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az összes szükséges alkatrész meg fog érkezni. A szállítási határidőt is minden esetben személyesen vagy telefonon visszaigazoljuk. Miután a barkácsbolti belső térben felállítottuk az első PALRAM polikarbonát üvegházat, a saját gazdaságunkba is rendeltünk egyet. A személyes tapasztalatokkal így hamarosan jelentkezünk...