Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
 

Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

37900

DENZEL DGS-5218 benzines láncfűrész 45 cm 52 cm3 | DENZEL 952337

DENZEL 952337
Nincs raktáron
A Denzel DGS-5218 benzines láncfűrész favágásra, tűzifa betakarítására, favágásra készült. Hasznos kis építkezésekhez vagy kerti munkákhoz. Erőteljes és gazdaságos 3,5 lóerős Garden Line motor. Garantálja a teljesítményt és a tartósságot. Az 550 ml-es kapacitású tartály lehetővé teszi a hosszú távú munkát tankolás nélkül. A lánc ötvözött acélból készül, amely ellenáll a nagy terhelésnek. Az aprítógép típusa megkönnyíti az élezést, és alkalmas újrahasznosított fa megmunkálására. Előnyök: Hatékonyság szélsőséges időjárási körülmények között: van egy üzemmódváltás nyáriról télire. Könnyű karbantartás a szűrőhöz való gyors hozzáférésnek köszönhetően. A kezek nem fáradnak el a hosszú távú munkavégzés során a rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően. A fogantyú kényelmes, működés közben nem csúszik. Az acélvégekkel ellátott lökhárító megkönnyíti a vastag rönkök vágását, biztonságosan tartja a fűrészt, és segít a kezelőnek, hogy könnyedén meg tudja tartani. A króm henger, az edzett főtengely, a könnyű dugattyú és a Bosch gyújtógyertya gondoskodik a motor megbízhatóságáról és tartósságáról. Az alapozó segít a motor könnyű beindításában, még hosszú inaktiválás után is. Az automatikus lánc- és rúdkenőrendszer a terheléstől függően szabályozza az olajáramlást a hosszú élettartam érdekében. A fűrész véletlen retesszel van felszerelve, ami csökkenti a sérülésveszélyt. A kezelő védelme érdekében automatikus láncfék van felszerelve - amikor visszatér, azonnal leáll, jelentősen csökkentve a sérülés valószínűségét.

Arrow iconTeljes leírás

37 900,00 Ft Nettó ár: 29 842,52 Ft + áfa
Leírás A Denzel DGS-5218 benzines láncfűrész favágásra, tűzifa betakarítására, favágásra készült. Hasznos kis építkezésekhez vagy kerti munkákhoz. Erőteljes és gazdaságos 3,5 lóerős Garden Line motor. Garantálja a teljesítményt és a tartósságot. Az 550 ml-es kapacitású tartály lehetővé teszi a hosszú távú munkát tankolás nélkül. A lánc ötvözött acélból készül, amely ellenáll a nagy terhelésnek. Az aprítógép típusa megkönnyíti az élezést, és alkalmas újrahasznosított fa megmunkálására. Előnyök: Hatékonyság szélsőséges időjárási körülmények között: van egy üzemmódváltás nyáriról télire. Könnyű karbantartás a szűrőhöz való gyors hozzáférésnek köszönhetően. A kezek nem fáradnak el a hosszú távú munkavégzés során a rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően. A fogantyú kényelmes, működés közben nem csúszik. Az acélvégekkel ellátott lökhárító megkönnyíti a vastag rönkök vágását, biztonságosan tartja a fűrészt, és segít a kezelőnek, hogy könnyedén meg tudja tartani. A króm henger, az edzett főtengely, a könnyű dugattyú és a Bosch gyújtógyertya gondoskodik a motor megbízhatóságáról és tartósságáról. Az alapozó segít a motor könnyű beindításában, még hosszú inaktiválás után is. Az automatikus lánc- és rúdkenőrendszer a terheléstől függően szabályozza az olajáramlást a hosszú élettartam érdekében. A fűrész véletlen retesszel van felszerelve, ami csökkenti a sérülésveszélyt. A kezelő védelme érdekében automatikus láncfék van felszerelve - amikor visszatér, azonnal leáll, jelentősen csökkentve a sérülés valószínűségét.
Műszaki adatok: Motor: kétütemű Hengerűrtartalom: 52 cm3 Teljesítmény: 3,5 LE Üresjárati fordulatszám: 3000 /perc Üzemanyagtartály űrtartalma: 550 ml Olajtartály űrtartalma: 260 ml Láncvezető hossza: 45 cm Lánckiosztás: 0,325 Horony szélesség: 1,5 mm Láncszemek száma: 72 Termék súlya: 8,95 kg