Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

44500

DENZEL DGS-5820 benzines láncfűrész 50 cm 58 cm3 | DENZEL 952357

DENZEL 952357
Nincs raktáron
A Denzel DGS-5820 benzines láncfűrész egy nagy teljesítményű félprofesszionális szerszám kerti és építőipari munkákhoz. Könnyen vág puha és kemény fát, ellenáll az intenzív terhelésnek. A fogazott acél ütköző biztosítja a fűrész biztonságos rögzítését és kényelmes munkavégzést. Előnyök: A téli/nyári kapcsoló biztosítja a motor hatékony működését alacsony és magas hőmérsékleten is. A krómozott henger, az edzett acél főtengely, a Bosch gyújtógyertya és a könnyű dugattyú gondoskodik a megbízhatóságról és a tartósságról. Magas szintű kezelői biztonság: a véletlen reteszelés, a megerősített védőburkolat és az automatikus láncfék a fűrész indításakor csökkenti a sérülésveszélyt. Kényelmes szolgáltatás a szűrőhöz és a gyújtógyertyához való gyors hozzáféréssel. A rezgéscsillapító rendszer kényelmes munkát biztosít és védi a kezét. Az üzemanyag-szivattyú segít a fűrész lehűlésében üzemanyagcsere vagy hosszú tétlenség után. A Denzel Garden Line motor üzemanyag-takarékosságot biztosít. Az automatikus lánckenő rendszer megakadályozza a túlzott olajfogyasztást és a lánc- és lánckopást.

Arrow iconTeljes leírás

44 500,00 Ft Nettó ár: 35 039,37 Ft + áfa
Leírás A Denzel DGS-5820 benzines láncfűrész egy nagy teljesítményű félprofesszionális szerszám kerti és építőipari munkákhoz. Könnyen vág puha és kemény fát, ellenáll az intenzív terhelésnek. A fogazott acél ütköző biztosítja a fűrész biztonságos rögzítését és kényelmes munkavégzést. Előnyök: A téli/nyári kapcsoló biztosítja a motor hatékony működését alacsony és magas hőmérsékleten is. A krómozott henger, az edzett acél főtengely, a Bosch gyújtógyertya és a könnyű dugattyú gondoskodik a megbízhatóságról és a tartósságról. Magas szintű kezelői biztonság: a véletlen reteszelés, a megerősített védőburkolat és az automatikus láncfék a fűrész indításakor csökkenti a sérülésveszélyt. Kényelmes szolgáltatás a szűrőhöz és a gyújtógyertyához való gyors hozzáféréssel. A rezgéscsillapító rendszer kényelmes munkát biztosít és védi a kezét. Az üzemanyag-szivattyú segít a fűrész lehűlésében üzemanyagcsere vagy hosszú tétlenség után. A Denzel Garden Line motor üzemanyag-takarékosságot biztosít. Az automatikus lánckenő rendszer megakadályozza a túlzott olajfogyasztást és a lánc- és lánckopást.
Műszaki adatok: Motor: kétütemű Hengerűrtartalom: 58 cm3 Teljesítmény: 4,1 LE Üresjárati fordulatszám: 3000 /perc Üzemanyagtartály űrtartalma: 550 ml Olajtartály űrtartalma: 260 ml Láncvezető hossza: 50 cm Lánckiosztás: 0,325 Horony szélesség: 1,5 mm Láncszemek száma: 76 Termék súlya: 9,2 kg