Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

49900

DENZEL DT-43S benzines fűkasza, 43 cm3 | DENZEL 96225

DENZEL 96225
Raktáron: 3db
A benzines trimmer a fű és a fiatal bokrok vágására szolgál nyílt területeken. Ideális a nehezen hozzáférhető helyeken, az utak szélén, az épületek falain és a fák körül történő fűnyíráshoz. A terepviszonyoktól és a növényzet sűrűségétől függően a vágófelszerelés gyorsan cserélhető: a kemény fűhöz és fiatal bokrokhoz való acélkést egy félautomata vágóorsó váltja fel, szálvágó zsinórral. Erőteljes és hatékony Denzel motor. 80 órás MTBF (Time Between Failure), tesztekkel megerősítve. Félautomata fonalcsévélő orsóval, hármas pengés tárcsával és szíjjal szállítjuk. Megbízható indítószerkezet. Kiváló minőségű, ütésálló műanyag. A szerszám pontos kiegyensúlyozása a folyamatos használathoz. Ergonomikus kialakítás.

Arrow iconTeljes leírás

49 900,00 Ft Nettó ár: 39 291,34 Ft + áfa
db
Leírás A benzines trimmer a fű és a fiatal bokrok vágására szolgál nyílt területeken. Ideális a nehezen hozzáférhető helyeken, az utak szélén, az épületek falain és a fák körül történő fűnyíráshoz. A terepviszonyoktól és a növényzet sűrűségétől függően a vágófelszerelés gyorsan cserélhető: a kemény fűhöz és fiatal bokrokhoz való acélkést egy félautomata vágóorsó váltja fel, szálvágó zsinórral. Erőteljes és hatékony Denzel motor. 80 órás MTBF (Time Between Failure), tesztekkel megerősítve. Félautomata fonalcsévélő orsóval, hármas pengés tárcsával és szíjjal szállítjuk. Megbízható indítószerkezet. Kiváló minőségű, ütésálló műanyag. A szerszám pontos kiegyensúlyozása a folyamatos használathoz. Ergonomikus kialakítás.
Műszaki adatok: Teljesítmény 2,5 LE. Motor hengerűrtartalma 43 cm3 Osztott gémtípus Klasszikus indító típus Standard, félautomata orsó Három pengés penge Egyetlen vállpántos felfüggesztés Maximális vezetékátmérő 2,4 mm A vonal vágási szélessége 420 mm A penge vágási szélessége 255 mm Csomagolási lehetőségek Csomagolási hossz 1000 mm Csomagolási szélesség 1000 mm Magasság a csomagban 308 mm