Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

86900

DENZEL RT300-36 akkus fűkasza 36V 4,0Ah 300 mm | DENZEL 587107

DENZEL 587107
Raktáron: 1db
A Denzel RT300-36 akkumulátoros trimmelőt fűnyírásra, gyepszegélyek szegélyezésére, kisebb területek növényzetének eltávolítására tervezték. háztartás. Egyesíti a trimmer és a szegélynyíró funkcióit. A kaszálási szélesség 30 cm. A benne elhelyezett elektromos motorral ellátott, elforgatható fej kényelmes működést biztosít a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Két nagy kapacitású Li-ion újratölthető akkumulátorral van felszerelve, intelligens terhelésfelismeréssel. Előnyök: Sokoldalúság - Az akkumulátor és a töltő kompatibilis az összes Denzel 18V-os szerszámmal. LED kijelző - a felhasználó könnyen nyomon követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. A mélykisülés és a nem kívánt túltöltés elleni védelem segít megőrizni az akkumulátor kapacitását és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A kapcsolózár megakadályozza a véletlen indítást és a kezelő sérülését. Védőburkolat - a fű, a kövek és a szennyeződések nem vetülnek a felhasználó felé. A 2 támasztó kerék és a fémvezető leegyszerűsíti a munkafolyamatot, és lehetővé teszi a tökéletesen sík vágást. Mindenki számára alkalmas - a nyírógép szöge a karhoz állítható, így minden méretű kezelő számára kényelmes. Forgatható fogantyú - a nyírógép könnyen kézben tartható, így könnyen manőverezhető a különböző domborzatú területeken. Vállpánt - a terhelés újraosztása, így a kezelő nem érzi fáradtságot, még hosszabb kaszálás után sem. Alacsony, 6,9 kg-os súlya (akkumulátorok nélkül 5,4 kg) növeli a könnyű használatot és a kényelmes munkavégzést.

Arrow iconTeljes leírás

86 900,00 Ft Nettó ár: 68 425,20 Ft + áfa
db
Leírás A Denzel RT300-36 akkumulátoros trimmelőt fűnyírásra, gyepszegélyek szegélyezésére, kisebb területek növényzetének eltávolítására tervezték. háztartás. Egyesíti a trimmer és a szegélynyíró funkcióit. A kaszálási szélesség 30 cm. A benne elhelyezett elektromos motorral ellátott, elforgatható fej kényelmes működést biztosít a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Két nagy kapacitású Li-ion újratölthető akkumulátorral van felszerelve, intelligens terhelésfelismeréssel. Előnyök: Sokoldalúság - Az akkumulátor és a töltő kompatibilis az összes Denzel 18V-os szerszámmal. LED kijelző - a felhasználó könnyen nyomon követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. A mélykisülés és a nem kívánt túltöltés elleni védelem segít megőrizni az akkumulátor kapacitását és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A kapcsolózár megakadályozza a véletlen indítást és a kezelő sérülését. Védőburkolat - a fű, a kövek és a szennyeződések nem vetülnek a felhasználó felé. A 2 támasztó kerék és a fémvezető leegyszerűsíti a munkafolyamatot, és lehetővé teszi a tökéletesen sík vágást. Mindenki számára alkalmas - a nyírógép szöge a karhoz állítható, így minden méretű kezelő számára kényelmes. Forgatható fogantyú - a nyírógép könnyen kézben tartható, így könnyen manőverezhető a különböző domborzatú területeken. Vállpánt - a terhelés újraosztása, így a kezelő nem érzi fáradtságot, még hosszabb kaszálás után sem. Alacsony, 6,9 kg-os súlya (akkumulátorok nélkül 5,4 kg) növeli a könnyű használatot és a kényelmes munkavégzést.
Műszaki adatok: Munka típusa: félprofesszionális / hobbi Anyag: ABS / fém Szín: sárga/fekete Gyújtási rendszer: elektromos Motor típusa: elektromos Tápegység típusa: akkumulátor Indító típusa: automatikus Penge hossza: 1,6 mm Súly: 7 kg