Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

154000

Grillsütő kombinált gáz- és faszenes grillsütő oldalsó gázégővel Combo III 47 x 38 cm | ACTIVA 19764

ACTIVA 19764
Nincs raktáron
Leírás Combo II - kombinált gáz és faszenes grillsütő oldalsó égőfejjel A gázgrillsütők használata nagyon kényelmes és előnyös, mégis előfordulhat, hogy Ön előnybe részesítené a romantikus, faszenes grillsütést. Az Activa Combo grillkészüléknek köszönhetően, nem kell kompromisszumot kötni. Ebben a nagy grillsütőben lehetősége van grillezni gázzal, és külön faszénnel is. Az ételek típusa, vagy csupán az Ön pillanatnyi kedve dönti el, hogy az egyik vagy a másik grillezési módot választja, de lehetőség van mindkét grillezőben a párhuzamos sütésre is. A grillező gázzal használatos része három nagy teljesítményű, modern égőfejjel rendelkezik, egy fedéllel kiegészítve, amelynek köszönhetően a lecsepegő zsiradék a lángon kívül távozik egy külön edénybe, így megakadályozva a nem kívánt égést és a káros anyagok keletkezését. Az étel így mindig egészséges marad. A gázégőket kényelmesen be lehet begyújtani a kapcsolókban integrált, piezo gyújtás segítségével. A grillkészülék mindkét része további melegítő rácsot tartalmaz, amely alkalmas a húsok vagy zöldségek indirekt grillezéséhez vagy az ételek melegítéséhez. A grill mindkét része önálló hőmérővel és minőségi lakkozással, nagy rozsdamentes fogantyúkkal ellátott fedéllel, beépített hőmérővel van ellátva, több tároló polccal, beépített grilleszköz tartókkal, egy praktikus grill alatti tároló szekrénnyel és oldalsó polcokkal is rendelkezik. Négy kereke megkönnyíti a grillsütő egyszerű mozgatását. Ellentétben több más grillezővel, a készülék már alapvetően fel van szerelve a szükséges szerelvényekkel az 5 vagy 10 kg-os gázpalackok csatlakozásához. Tartalom: gáz és faszenes grillsütő, PB tömlő, nyomásszabályozó.

Arrow iconTeljes leírás

154 000,00 Ft Nettó ár: 121 259,84 Ft + áfa
Leírás Leírás Combo II - kombinált gáz és faszenes grillsütő oldalsó égőfejjel A gázgrillsütők használata nagyon kényelmes és előnyös, mégis előfordulhat, hogy Ön előnybe részesítené a romantikus, faszenes grillsütést. Az Activa Combo grillkészüléknek köszönhetően, nem kell kompromisszumot kötni. Ebben a nagy grillsütőben lehetősége van grillezni gázzal, és külön faszénnel is. Az ételek típusa, vagy csupán az Ön pillanatnyi kedve dönti el, hogy az egyik vagy a másik grillezési módot választja, de lehetőség van mindkét grillezőben a párhuzamos sütésre is. A grillező gázzal használatos része három nagy teljesítményű, modern égőfejjel rendelkezik, egy fedéllel kiegészítve, amelynek köszönhetően a lecsepegő zsiradék a lángon kívül távozik egy külön edénybe, így megakadályozva a nem kívánt égést és a káros anyagok keletkezését. Az étel így mindig egészséges marad. A gázégőket kényelmesen be lehet begyújtani a kapcsolókban integrált, piezo gyújtás segítségével. A grillkészülék mindkét része további melegítő rácsot tartalmaz, amely alkalmas a húsok vagy zöldségek indirekt grillezéséhez vagy az ételek melegítéséhez. A grill mindkét része önálló hőmérővel és minőségi lakkozással, nagy rozsdamentes fogantyúkkal ellátott fedéllel, beépített hőmérővel van ellátva, több tároló polccal, beépített grilleszköz tartókkal, egy praktikus grill alatti tároló szekrénnyel és oldalsó polcokkal is rendelkezik. Négy kereke megkönnyíti a grillsütő egyszerű mozgatását. Ellentétben több más grillezővel, a készülék már alapvetően fel van szerelve a szükséges szerelvényekkel az 5 vagy 10 kg-os gázpalackok csatlakozásához. Tartalom: gáz és faszenes grillsütő, PB tömlő, nyomásszabályozó.
Műszaki adatok Égőteljesítmény (kW): 8.4 Gázfogyasztás (g/h): - Égő 3x rozsdamentes acél Grillrács: króm Gyújtás: piezo Oldalsó tűzhely Nem Grillfelület (cm2): 1786 gáz, 1786 fa Grillezési terület (cm): 47 x 38 gáz, 47 x 38 fa Előlap: teljes fémlemez, tárolópolccal Munkafelület magassága (cm): - Igen hőmérő Fedél anyaga - Alkalmas 15
Súly és méretek Súly (kg): 30.00 Méretek: Magasság (m): 1590.00 Hosszúság (h): 525.00 Szélesség (sz): 1010.00
Ezek is érdekelhetnek