Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

11900

Kombináltfogó 180 mm | GROSS 16973

GROSS 16973
Raktáron: 1db
A fogó további belső élekkel rendelkezik, és M8-M10 / OE 11-17 mm-es kulcsként használható. A vágóélek indukciósan edzettek. A vágóélekhez képest eltolt csukló akár 20%-kal növeli a vágás hatékonyságát. Az ergonómiailag formázott fogantyúk lehetővé teszik a kéz optimális pozicionálását, csökkentve a fáradtságot és a sérüléseket a hosszan tartó munka során. A háromrészes fogantyúk műanyag és gumi kombinációjából készültek. A szerszám külső fémrészein lévő erősítő bordák robusztusabbá teszik a szerszámot. A szerszám speciális korróziógátló bevonattal "titánium finish" rendelkezik. A fogantyúk alsó része további ütközőkkel van ellátva, amelyekre az automatikus kioldó rugó vagy a horog- és hurkapánt rögzíthető a szerszám funkcionalitásának kiterjesztése érdekében.

Arrow iconTeljes leírás

11 900,00 Ft Nettó ár: 9 370,08 Ft + áfa
db
Leírás A fogó további belső élekkel rendelkezik, és M8-M10 / OE 11-17 mm-es kulcsként használható. A vágóélek indukciósan edzettek. A vágóélekhez képest eltolt csukló akár 20%-kal növeli a vágás hatékonyságát. Az ergonómiailag formázott fogantyúk lehetővé teszik a kéz optimális pozicionálását, csökkentve a fáradtságot és a sérüléseket a hosszan tartó munka során. A háromrészes fogantyúk műanyag és gumi kombinációjából készültek. A szerszám külső fémrészein lévő erősítő bordák robusztusabbá teszik a szerszámot. A szerszám speciális korróziógátló bevonattal "titánium finish" rendelkezik. A fogantyúk alsó része további ütközőkkel van ellátva, amelyekre az automatikus kioldó rugó vagy a horog- és hurkapánt rögzíthető a szerszám funkcionalitásának kiterjesztése érdekében.
Műszaki adatok: Hosszúság: 180 mm Dielektromos bevonat: nincs Antisztatikus funkció: nincs A pofák anyaga: szerszámacél Fogantyútartók: többkomponensű Állkapocs alakja: egyenes