Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

10500

Parkettaragasztó 68A 5 kg D3 | SOUDAL 107758

SOUDAL 107758
Raktáron: 1db
Alkalmazások Univerzális alkalmazhatóság, sok parketta fajtához felhasználható úgy, mint laminált-, csaphornyos-, mozaik parkettákhoz és hajópadlókhoz is. Porózus és nem porózus alapfelületekhez egyaránt. Nem alkalmas egyes bükk és egzotikus keményfa parkettákhoz. Erős szívóhatású vagy porózus felületekhez úgy, mint OSB vagy hajópadló ragasztásához is ajánlott. Vékony és vastag parkettához, de csak csaphornyos kivitelűekhez ( 6 – 8 mm).

Arrow iconTeljes leírás

10 500,00 Ft Nettó ár: 8 267,72 Ft + áfa
db
Leírás Alkalmazások Univerzális alkalmazhatóság, sok parketta fajtához felhasználható úgy, mint laminált-, csaphornyos-, mozaik parkettákhoz és hajópadlókhoz is. Porózus és nem porózus alapfelületekhez egyaránt. Nem alkalmas egyes bükk és egzotikus keményfa parkettákhoz. Erős szívóhatású vagy porózus felületekhez úgy, mint OSB vagy hajópadló ragasztásához is ajánlott. Vékony és vastag parkettához, de csak csaphornyos kivitelűekhez ( 6 – 8 mm).
Jellemző tulajdonságok Használatra kész Könnyű eldolgozhatóság Oldószermentes Rendkívül erős ragasztó erő Gyors száradás Porózus és nem porózus alapfelületekhez Kiadósság 800-1000 gramm/m2
Használati utasítások Az alapfelületnek tisztának, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie ill. távolítsuk el a laza részeket. Távolítsuk el mechanikailag az előző ragasztó réteget is. Hagyjuk akklimatizálódni a ragasztót felhordás előtt. A ragasztót 30 percen belül hordjuk el egy fogazott glettvassal. Ne vigyen több ragasztót a kívántnál, csak annyit, amennyit a nyitott idő alatt (30 perc) a parketta szoros egymás mellé elhelyezése megkíván. Közvetlenül a parketta lefektetése után, tömörítsük gumi kalapáccsal. A parketta terhelése ill. súlyozása lerövidíti a kötési időt és javítja az erős tapadást. 48 óra elteltével csiszolható és lakkozható a felület. A ragasztó maradványait friss állapotban tisztítsuk fel a parkettáról.