Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

68990

SCHEPPACH HC 24 V olajmentes vertikális kompresszor 10 bar | SCHEPPACH 5906117901

SCHEPPACH 5906117901
Raktáron: 1db
HC24V - olajmentes vertikális kompresszor A Scheppach HC 24 V vertikális kompresszor nagyon helytakarékos gép, amely az olajmentes modern motornak köszönhetően minimális karbantartást igényel. Ideális általános otthoni használatra és a kisebb műhelyekbe vagy garázsokba. A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. A levegőtartálynak köszönhetően, összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni például a tűzőgépet, a szórópisztolyt (airbrush), a fúvópisztolyt és egyéb pneumatikus szerszámokat is. Az autógumik felfújásánál nagyra értékelhetik a könnyen beállítható nyomásszintet, amit egyszerűen ellenőrizhetnek a beépített manométer segítségével. Az olajmentes technológiának köszönhetően kiválóan alkalmas a söröshordók nyomásának biztosításához is. A kiegészítő markolat, az alacsony súlya és a kerekei megkönnyítik a gép könnyű kezelhetőségét.

Arrow iconTeljes leírás

68 990,00 Ft Nettó ár: 54 322,83 Ft + áfa
db
Leírás HC24V - olajmentes vertikális kompresszor A Scheppach HC 24 V vertikális kompresszor nagyon helytakarékos gép, amely az olajmentes modern motornak köszönhetően minimális karbantartást igényel. Ideális általános otthoni használatra és a kisebb műhelyekbe vagy garázsokba. A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. A levegőtartálynak köszönhetően, összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni például a tűzőgépet, a szórópisztolyt (airbrush), a fúvópisztolyt és egyéb pneumatikus szerszámokat is. Az autógumik felfújásánál nagyra értékelhetik a könnyen beállítható nyomásszintet, amit egyszerűen ellenőrizhetnek a beépített manométer segítségével. Az olajmentes technológiának köszönhetően kiválóan alkalmas a söröshordók nyomásának biztosításához is. A kiegészítő markolat, az alacsony súlya és a kerekei megkönnyítik a gép könnyű kezelhetőségét.
Műszaki adatok Teljesítmény (W): 1500 Levegőtartály térfogata (l): 24 Max. nyomás (bar): 10 Szívóteljesítmény (l/min): 180 Üzemi nyomásszabályozás Igen Motor 230 V, 50 Hz Súly és méretek Súly (kg): 16.20 Méretek: Magasság (m): 340.00 Hosszúság (h): 305.00 Szélesség (sz): 660.00