Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

1789990

TORINO 3 x 4,25 m polikarbonát télikert | PALRAM 703219

PALRAM 703219
Nincs raktáron
Torino 3 x 4,25 - télikert A Torino ™ új minőséget visz az otthonába és az életvitelébe. - A konstrukció ellenáll az időjárási viszonyoknak, és védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. - Az összesen három széles dupla tolóajtó megkönnyíti a levegő jobb áramlását és a kényelmesebb átjárást. - A zárható ajtó biztonságos zárást tesz lehetővé belülről a központi zárral. - Tartós, megerősített alumínium kerete van. - A fali tartópanel megfelel a magassági követelményeknek (285-310 cm) - A tetőszerkezeti panelek hatékonyan védenek az UV sugárzástól. - A víztiszta oldalsó akrilpanelek nagyfokú ütésállósággal és UV védelemmel rendelkeznek. - A beépített és állítható vízcsatornarendszer hatékony a víz elvezetéséhez és gyűjtéséhez. - Egyszerű az összeszerelése, amelyet mindenki el tud végezni. Az ajtókat előre összeszerelték, nincs szükség létrára. - Egyedi a világítási rendszere (opcionálisan megvásárolható) Varázsolja a természet közelségét az otthonába egy csodálatos télikerttel, ahol egész évben pihenhet, relaxálhat. - A víztiszta akril oldalpanelek ellenállók és könnyen karbantarthatók. Kiválóan illeszkednek bármilyen belső designhoz és kültéri területhez. - Az akril táblák nagymértékben ütésállók, és egész életük során megőrzik a kiváló fényáteresztést. - A „Click N’ Lock" tetőszerkezeti csatlakozási rendszer biztosítja a biztonságos és egyszerű szerelést, amely megakadályozza a víz behatolását a váz és az üvegezett terület közé. Figyelmeztetés! A télikert telepítése előtt ellenőrizze a terület tökéletes elegyengetését és 90 °-os szög alatti kiegyenlítését. Torino™ - Szúnyoghálós ajtó Szúnyoghálóval ellátott alumínium tolóajtó. Egy elegáns, plusz keret segítségével, a három ajtó közül bármelyikre ráhelyezhető. Így bármikor, bogaraktól mentesen, kényelmesen szellőztethet (opcionálisan megvásárolható).

Arrow iconTeljes leírás

1 789 990 Ft Nettó ár: 1 409 440,94 Ft + áfa
Leírás Torino 3 x 4,25 - télikert A Torino ™ új minőséget visz az otthonába és az életvitelébe. - A konstrukció ellenáll az időjárási viszonyoknak, és védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. - Az összesen három széles dupla tolóajtó megkönnyíti a levegő jobb áramlását és a kényelmesebb átjárást. - A zárható ajtó biztonságos zárást tesz lehetővé belülről a központi zárral. - Tartós, megerősített alumínium kerete van. - A fali tartópanel megfelel a magassági követelményeknek (285-310 cm) - A tetőszerkezeti panelek hatékonyan védenek az UV sugárzástól. - A víztiszta oldalsó akrilpanelek nagyfokú ütésállósággal és UV védelemmel rendelkeznek. - A beépített és állítható vízcsatornarendszer hatékony a víz elvezetéséhez és gyűjtéséhez. - Egyszerű az összeszerelése, amelyet mindenki el tud végezni. Az ajtókat előre összeszerelték, nincs szükség létrára. - Egyedi a világítási rendszere (opcionálisan megvásárolható) Varázsolja a természet közelségét az otthonába egy csodálatos télikerttel, ahol egész évben pihenhet, relaxálhat. - A víztiszta akril oldalpanelek ellenállók és könnyen karbantarthatók. Kiválóan illeszkednek bármilyen belső designhoz és kültéri területhez. - Az akril táblák nagymértékben ütésállók, és egész életük során megőrzik a kiváló fényáteresztést. - A „Click N’ Lock" tetőszerkezeti csatlakozási rendszer biztosítja a biztonságos és egyszerű szerelést, amely megakadályozza a víz behatolását a váz és az üvegezett terület közé. Figyelmeztetés! A télikert telepítése előtt ellenőrizze a terület tökéletes elegyengetését és 90 °-os szög alatti kiegyenlítését. Torino™ - Szúnyoghálós ajtó Szúnyoghálóval ellátott alumínium tolóajtó. Egy elegáns, plusz keret segítségével, a három ajtó közül bármelyikre ráhelyezhető. Így bármikor, bogaraktól mentesen, kényelmesen szellőztethet (opcionálisan megvásárolható).
Műszaki adatok Üvegház méretei (H x Sz x M) (cm): 295 x 425 x 285-310 Oldalfal magassága (cm): 203 Vázszerkezet anyaga szélesített alumímium profilok Vázszerkezet színe szürke Alapzat csomagolás része Méretek/súly Súly és méretek Súly (kg): 250.00 Méretek: Magasság (m): 2950.00 Hosszúság (h): 4250.00 Szélesség (sz): 3100.00

A Te értékelésed

Értékelés írása: TORINO 3 x 4,25 m polikarbonát télikert | PALRAM 703219

PALRAM polikarbonát üvegház, kocsibeálló, melegágy, kerti tároló, medencemelegítő, télikert, pergola, kerti pavilon

Miért ajánljuk?

A PALRAM polikarbonát rendszerek közös tulajdonsága a könnyű szállítás, ami a jó csomagolásnak köszönhető. Könnyen szerelhetőek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy két ember egy nap alatt bármely rendszert fel tudja építeni. Ehhez egy valóban lépésről-lépésre haladó használati útmutató van a segítségünkre.
Minden PALRAM termék megrendelése előtt igyekszünk egy személyes vagy legalább email-en történő beszélgetésre, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az összes szükséges alkatrész meg fog érkezni. A szállítási határidőt is minden esetben személyesen vagy telefonon visszaigazoljuk. Miután a barkácsbolti belső térben felállítottuk az első PALRAM polikarbonát üvegházat, a saját gazdaságunkba is rendeltünk egyet. A személyes tapasztalatokkal így hamarosan jelentkezünk...