Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

6200

Védőkesztyű DELUXE, L-es méret | GROSS 90333

GROSS 90333
Raktáron: 13pár
A professzionális DELUXE termékcsalád univerzális kesztyűi ideálisak a legkülönbözőbb helyzetekben való használatra, amelyek megbízható kézvédelmet igényelnek anélkül, hogy korlátoznák az ujjak mozgását. A biztonságos fogást az ujjak belső oldalán található speciális csúszásgátló szilikonbetétek biztosítják. A kesztyű külső gumiborítása megbízható védelmet nyújt az ütésekkel szemben. Az ujjízületeken lévő légáteresztő neoprén bélés védi a kezet az izzadástól. Rugalmas és kopásálló. Az anatómiai szabás szoros illeszkedést biztosít. A DELUXE egyedi kialakítású, professzionális Ergonomic Cut varrással rendelkezik, amely megvédi a kesztyűt a beakadástól és a kopástól.

Arrow iconTeljes leírás

6 200,00 Ft Nettó ár: 4 881,89 Ft + áfa
pár
Leírás A professzionális DELUXE termékcsalád univerzális kesztyűi ideálisak a legkülönbözőbb helyzetekben való használatra, amelyek megbízható kézvédelmet igényelnek anélkül, hogy korlátoznák az ujjak mozgását. A biztonságos fogást az ujjak belső oldalán található speciális csúszásgátló szilikonbetétek biztosítják. A kesztyű külső gumiborítása megbízható védelmet nyújt az ütésekkel szemben. Az ujjízületeken lévő légáteresztő neoprén bélés védi a kezet az izzadástól. Rugalmas és kopásálló. Az anatómiai szabás szoros illeszkedést biztosít. A DELUXE egyedi kialakítású, professzionális Ergonomic Cut varrással rendelkezik, amely megvédi a kesztyűt a beakadástól és a kopástól.
Összetétel: tenyér: 50% nylon, 50% poliuretán; belső ujjbegyek: 100% szilikagél; kesztyű hátulja: 93% poliészter, 7% elasztán; tenyér és ujjbegyek: 100% PVC