Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

5500

Védőkesztyű STYLISH L-es méret | GROSS 90327

GROSS 90327
Raktáron: 1pár
A professzionális alkalmazásokra tervezett STYLISH kesztyűk megbízható védelmet nyújtanak a kéznek a mechanikai behatások ellen, köszönhetően a termék speciális felépítésének, a felhasznált anyagoknak és az ujjízületeken található gumipárnáknak. A speciális ütéscsillapító betétnek köszönhetően a kesztyű védi a tenyeret a zúzódásoktól és horzsolásoktól. A hálós betét növeli a légcserét és a rugalmasságot, kiküszöböli a kéz izzadását és növeli a kényelmet a használat során. Az anatómiai szabás jól illeszkedik a kézhez. A STYLISH kesztyű egyedi kialakítású és professzionális Ergonomic Cut varrással rendelkezik, amely megvédi a kezet a csöpögéstől és a dörzsölődéstől.

Arrow iconTeljes leírás

5 500,00 Ft Nettó ár: 4 330,71 Ft + áfa
pár
Leírás A professzionális alkalmazásokra tervezett STYLISH kesztyűk megbízható védelmet nyújtanak a kéznek a mechanikai behatások ellen, köszönhetően a termék speciális felépítésének, a felhasznált anyagoknak és az ujjízületeken található gumipárnáknak. A speciális ütéscsillapító betétnek köszönhetően a kesztyű védi a tenyeret a zúzódásoktól és horzsolásoktól. A hálós betét növeli a légcserét és a rugalmasságot, kiküszöböli a kéz izzadását és növeli a kényelmet a használat során. Az anatómiai szabás jól illeszkedik a kézhez. A STYLISH kesztyű egyedi kialakítású és professzionális Ergonomic Cut varrással rendelkezik, amely megvédi a kezet a csöpögéstől és a dörzsölődéstől.
Összetétel: tenyér: 50% nylon, 50% poliuretán; tenyér formázott párnázása: 100% SBR gumi; kesztyű hátulja: 93% poliészter, 7% elasztán; hálós betét: 100% poliészter; bokapárnázás: 100% PVC.