Kategóriák

Pénztárhoz

H-P: 7:00 - 17:00

Szo: 7:00 - 13:00

6400

Védőkesztyű URBANE, XL-es méret | GROSS 90322

GROSS 90322
Raktáron: 10pár
Az URBAN sorozatú professzionális kesztyűk megerősített kialakításúak, amelyeket igényes alkalmazásokhoz terveztek. Az ujjakon latex gumivédők vannak elhelyezve a csúszásgátló tulajdonságok biztosítása érdekében. A kesztyű hátoldalán található rugalmas anyag nem korlátozza a kéz mozgását, így maximális viselési kényelmet biztosít. Rugalmas mandzsetta, amely tépőzárral szorosan a csukló körül van rögzítve. Az ütéselnyelő tenyérbetétek védik a kezet a sérülésektől és zúzódásoktól. A termék anatómiai szabása kényelmes illeszkedést biztosít a kézhez. Az URBAN kesztyűk egyedi kialakításúak, és Ergonomic Cut varrással rendelkeznek, amely védi a kezet a csöpögéstől és a dörzsölődéstől.

Arrow iconTeljes leírás

6 400,00 Ft Nettó ár: 5 039,37 Ft + áfa
pár
Leírás Az URBAN sorozatú professzionális kesztyűk megerősített kialakításúak, amelyeket igényes alkalmazásokhoz terveztek. Az ujjakon latex gumivédők vannak elhelyezve a csúszásgátló tulajdonságok biztosítása érdekében. A kesztyű hátoldalán található rugalmas anyag nem korlátozza a kéz mozgását, így maximális viselési kényelmet biztosít. Rugalmas mandzsetta, amely tépőzárral szorosan a csukló körül van rögzítve. Az ütéselnyelő tenyérbetétek védik a kezet a sérülésektől és zúzódásoktól. A termék anatómiai szabása kényelmes illeszkedést biztosít a kézhez. Az URBAN kesztyűk egyedi kialakításúak, és Ergonomic Cut varrással rendelkeznek, amely védi a kezet a csöpögéstől és a dörzsölődéstől.
Összetétel: tenyér: 50% nylon, 50% poliuretán; tenyér formázott párnázása: 100% SBR gumi; kesztyű hátulja: 93% poliészter, 7% elasztán.